Vil du teste i en FR2000

Team Den Blå Avis / Racing Denmark som i øjeblikket er på Oschersleben for at teste, tilbyder endnu en testrunde på samme bane i næste uge.

Her torsdag og fredag tester teamet med Jens "Dragracer" Nybo og hans bror på Oschersleben, og ligeledes vil teamets faste kører Tom Keller deltage i testen.

Teamet har i øvrigt købt endnu en Formel Renault 2000 racer, den er indhandlet fra GM Motorsport og er den racer som italieneren Vitantonio Liuzzi deltog i på Oschersleben, hvor han sluttede på 4. pladsen. Det er denne racer som Tom Keller skal teste i tors- og fredag.


Det er denne Formel Renault 2000 racer som Racing Denmark netop har indkøbt fra GM Motorsport.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra en sædvanligvis pålidelig kilde forlyder det at også teamchef Henrik Nymark selv skal på banen i en Formel Renault 2000 racer, vi lover at følge op på dette!

Test tilbud

Igen tirsdag og onsdag i næste uge er Team Den Blå Avis / Racing Denmark klar til test på Oschersleben. Og det er endnu muligt at få en plads i testteamet i disse dage.
Pris pr. dag i en Formel Renault 2000 er 16.000,- kr. + moms.
Så får man lov til at køre fra kl. 10 til 12 og igen fra 13 til 16, det er tid nok til ca. 80 omgange på Oschersleben.

Til denne test kommer også Jason Workmann som vandt det danske mesterskab for Formel Ford 2000 racere for teamet tilbage i 1999.

Team Den Blå Avis