Alexander Haegermark vandt

- den prestigefyldte Rickard Rydell Special Award
Forrige lørdagsaften i Stockholm ved en fyldt Bilsportgala blev det offentligtgjort at Alexander Haegermark, Formel Renault køreren fra Hovås, blev årets vinder af Rickard Rydell Special Award 2006 med begrundelsen:

"Et racer talent som trin for trin har arbejdet målbevidst for at udvikle sig som kører og dermed gjort sig klar til en international formelbil karriere."

Foruden den kontante præmie på 50.000 svenske kroner får vinderen desuden en testkørsel med det svenske team Performance Racing der iøvrigt deltager i de britiske Formel 3 mesterskaber. Værdien af denne testkørsel som kommer til at foregå i Valencia Spanien i december er 70.000 svenske kroner.


Så kom der yderligere motivation til Alexanders karriere.
(Foto: Maria Wadström)

"Det er dejligt at kunne uddele denne pris sammen med magasinet Bilsport og Performance Racing. Jeg ved selv hvor svært der er at tage skridtet til at køre i udlandet. Med Rickard Rydell Special Award håber jeg at kunne give noget tilbage til svensk motorsport ved at hjælpe en ung kører lidt på vej til en international karriere" - siger Rickard Rydell.

Dette var ottende gang at prisen blev uddelt og blandt de tidligere vindere findes bla. Alx Danielsson, som netop nu står på tærsklen til Formel 1 og Sebastian Hohental. Det var en overrasket Alexander Haegermark fra KEO Racing som blev kaldt op på scenen for at modtage Rickard Rydell Special Award af Rickard Rydell.


Er Alexander's karriere ved at springe fra Formel Renault til Formel 3?
(Foto: Maria Wadström)

"Det er fantastisk og samtidigt helt uventet! Det er dejligt at få både opmærksomhed og anerkendelse efter mange års slid. Det bliver super godt med en Formel 3 testkørsel og udmærkelsen Rickard Rydell Special Award kommer helt sikkert til at højne min motivation til at præstere endnu bedre i den kommende sæson, hvor der skal satse på at køre formelbil i Europa" - siger Alexander Haegermark.

"Jeg vil også gerne takke magasinet Bilsport og jury'en for udnævnelsen. Dette er et bevis på at Formel Renault har løftet arven efter Formel Ford som spire-klassen for unge racertalenter" - afslutter Alexander.

Henrik Bess