Team FormulaSport har testet på Oschersleben

Team FormulaSport har været på Oschersleben torsdag og fredag i sidste uge for at teste med Go Kart køreren Mads Bo Nielsen, som samtidig fik sin debut i en rigtig racerbil.

Mads havde valgt at teste begge dage for at få en saglig vudering omkring sine evner og fremtidige muligheder, med henblik på en Formel Renault sæson her i danmark til næste år.

Torsdagens kørsel foregik på en våd bane, med regndæk monteret, indtil teamet prøvede slicks dækkene i de sidste 20 minutter. Dagen bød på en del afkørsler, uden material skader, med Mads fandt hurtigt rytmen, og havde ikke besvær med at lære den 3,6 Km. lange bane at kende.

Fredag kunne der køres med slicks dæk hele dagen. Men med kun 2,5 grader asfalt temp. var det svært at få varme i dækkene. Dagen bød da også igen på nogle harmløse afkørsler. Med Mads klarede testen yderst tilfredsstillende, taget i betragtning af at det var kun hans anden dag nogelsinde i en rigtig racerbil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hurtigste Formel Renault tid blev sat af Mads i tiden 1.30.75. Næst hurtigste var Dennis Wognlund i tiden 1.31.20. Der var ialt 4 Formel Renaulter ude at kører om fredagen.

Om torsdagen var Mads i vådt føre også hurtigst. Da var der 5 Formel Renaulter der testede.

Team FormulaSport var yderst tilfreds med Mads´s indsats, og kunne konstatere at der er meget potientiale i Mads.

Team FormulaSport tester igen på Oschersleben den 17 november, og muligvis også den 18 november, med nye kører.

Team FormulaSport