Test af nye kørere

- til Team Den Blå Avis' Formel Renault team
Allerede nu er forberedelserne til sæsonen 2002 i fuld gang, og i den forbindelse er flere team nu ved at teste nye kørere, og det gælder også Team Den Blå Avis (Racing Denmark) som de kommende dage tager til Oschersleben med et par nye kører aspiranter til deres Formel Renault 2000 team.

Teamchef Henrik Nymark oplyser at de ud over Phillip Andersen, som vandt mesterskabet i år for teamet, så skal også Jens Renstrup og Dennis Wounlund ud og køre på Oschersleben onsdag, torsdag og måske fredag i denne uge.

Jens Renstrup kørte denne sæson Formel Ford 2000 for teamet, og deltager i testen med henblik på en plads i den danske Formel Renault 2000 serie til næste sæson.
Dennis Wounlund kørte denne sæson Formel Renault 2000 for Copytec Racing, og hans mål med testen er at skaffe sig et sæde i teamet med henblik på at deltage i Europa serien for Formel Renault 2000 racere i 2002.
Philip Andersen er med som "ankermand" i testen, og han vil selvfølgelig også benytte lejligheden til nogle flere testkilometer på Oschersleben, inden han næste sæson skal deltage i Europa serien.

Team Den Blå Avis