Sæsonafslutning for Daniel Ivarsson som går efter en podie placering

Efter et kort visit i England er Daniel nu tilbage i Sverige og varmer op inden sæsonafslutningen på Mantorp Park som afvikles i næste weekend.

- I forrige weekend var jeg i England og besøgte Brands Hatch sammen med Svenska Bilsport Förbundet og Riksidrottgymnasiet i Mjölby. Det var sjovt at se den britiske Formula Renault series og mødes med de engelske teams og kørere!

I weekenden skal vi køre sæsonafslutningen på Mantorp Park, jeg føler at jeg har en fordel på Mantorp idet jeg har kørt tusinder af omgange på den i min gymnasietid i Mantorp. Om fredagen har vi kun to træningstider så det gælder om at være klar; og det er jeg! udtaler Daniel.


Daniel er selvsikker da han har lagt tusindvis af omgange bag sig på Mantorp
(Foto: www.daniel-ivarsson.com)

Daniel har chancen for at tage sølvet med hjem i det Skandinaviske mesterskab, Daniels mål var allerede fra starten af året at komme i top 3 så nu giver teamet alt hvad de har for at opfylde målet.

Til Mantorp har Daniel fået en helt ny samarbejdspartner, medicinalfirmaet AB Cernelle. Ingen kommer til at misse det nye design på bilen, begge sider af bilen er dekoreret med en af AB Cernelles mest fremtrædende produkter.

- Jeg syntes at det er sjovt at AB Cernelle har valgt markedsføring indenfor motorsporten og jeg tror virkelig at det kommer til at give pote. AB Cernelle er et ægte Ängelholmsfirma og er nu medlem i min satsning; Hello Ängelholm. udtaler Daniel.

www.daniel-ivarsson.com.