Fra go kart til FR2000

Gokart køreren Mads Bo Nielsen fra Slagelse har nu planer om at skifte fra go kart til Formel Renault 2000 klassen.

24 årige Mads som til daglig er bilsælger hos Opel i Slagelse, har kørt go kart siden 1988, og blandt andet været Sjællands- og Danmarksmester i minipop.
Han har kørt ICA i tre år og været med til EM to gange i denne klasse, hvor han i 1996 sluttede som nummer 5 i Federation Cup.
Siden 1996 har Mads kørt i Futura klassen, hvor han har flere flotte resultater, heriblandt et Sjællands Mesterskab.


Mads Bo Nielsen er nu klar til at skifet go karten ud med en formel racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men nu føler Mads at han er klar til at rykke op i formel racerbilerne, og det skal helst være i Formel Renault 2000 klassen, så derfor har han allerede nu aftalt en test hos Team Den Blå Avis, hvor han får to testdage, en i Formel Ford 2000 og en i Formel Renault 2000.

Mads gæstede i sidste weekend teamet i forbindelse med den sidste afdeling i det Tyske Mesterskab i Formel Renault 2000 racere på Oschersleben.


Mads Bo Nielsen sammen med Team Den Blå Avis, som han håber at komme til at køre for i næste sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Her fik han hilst på teamet og deres kørere, samt mærket atmosfæren i klassen. Og han kommentar var herefter:
"Efter nu at have set det hele på nært hold, så kan jeg slet ikke vente på at komme ud og teste, og så må vi jo håbe at jeg kan gøre det godt nok. Det vigtigste for mig er ikke at gå ud og sætte en kanontid, men derimod at vise at jeg kan køre både hurtige og stabile tider, samt give teamet en god feedback angående min kørsel og racerens setup."


Hr. Nielsen