Kasper Andersen hentede vigtige point

- i Tyskland
Med to femtepladser i fjerde afdeling af europamesterskabet for Formel Renault 2.0 på Nürburgring i Tyskland rykkede Kasper Andersen op på en samlet syvende plads.

Med to femtepladser er Kasper Andersen fra Silkeborg stadig med i kampen om årets europamesterskab for Formel Renault 2.0. Desværre for Kasper kunne han ikke holde sin startplacering som nummer 3, men heldigvis skete der ikke afgørende forskydninger i den samlede stilling om europamesterskabet. Portugiseren Filipe Albuquerque, der inden løbet lå på en samlet syvendeplads, blev med to sejre den store vinder på formel 1 banen i Tyskland, og rykkede dermed op på en samlet andenpladsplads lige efter Kaspers teamkammerat Chris van der Drift fra New Zealand.


(Foto: KA Racing)

- Nürnburgring er ikke min favoritbane, men det gik rigtig godt under træningen, hvor jeg længe havde den hurtigste tid. Og da jeg satte den tredjehurtigste tid ved tidskørslen, var jeg overbevist om, at det ville blive til mindst én podieplacering – nu blev det i stedet til to femtepladser, siger en ærgerlig Kasper Andersen.

I første heat var jeg ikke hurtig nok til at få lukket af i første sving. Det gav plads til både Chris van der Drift og spanieren Dani Clos, der begge lå på indersiden af mig. Desværre havde jeg ikke fart nok til at overhale dem, selv om jeg var tæt på flere gange. I søndagens heat fik jeg problemer med bremserne, hvilket især gav problemer i den skarpe kurve efter langsiden, fordi man her skal bremse helt ned fra en tophastighed på ca. 240 km/t. Det benyttede både Chris og Dani sig af, så jeg igen måtte tage til takke med 5. pladsen, siger Kasper Andersen, der dog kunne bryste sig af, at han var hurtigste mand på den resterende del af den store formel 1 bane i Tyskland.

Næste start for Kasper Andersen bliver Det Nordeuropæiske Mesterskab for Formel Renault 2.0, der afvikles sammen med det Nordiske Mesterskab i den kommende weekend på Anderstorp i Sverige.

KA Racing