Kasper Andersen udgik med defekt baghjul

Et defekt baghjul satte en stopper for Kasper Andersens pointhøst ved Europamesterskabet for Formel Renault 2.0 i Misano i Italien.

Efter for første gang at have været på podiet ved Europamesterskabet for Formel Renault 2.0 om lørdagen, udgik en meget skuffet Kasper Andersen af søndagens heat pga. af et defekt baghjulsophæng. Uheldet indtraf på 12 omgang, hvor Kasper virkelig havde fået fart i bilen og havde kæmpet sig op fra en startplacering som nummer 11 til en syvendeplads.

- Jeg kørte ca. halvt sekund hurtigere pr. omgang, end den gruppe der lå lige foran mig, derfor er jeg overbevist om, at jeg godt kunne have kørt en fjerdeplads hjem, siger Kasper Andersen.
En placering, der ville have bragt ham godt frem i den samlede stilling om europamesterskabet. Specielt set i lyset af, at vinderen Dani Clos fra Spanien blev diskvalificeret, fordi airdynamikken på hans Formel Renault ikke var indstillet korrekt. Nu gik sejren i stedet til Kaspers teamkammerat Chris Van der Drift.

- Det var brand ærgerligt med dette uheld. Det er meget sjældent, at et baghjul river sig løst. Jeg satsede på at hente nogle sikre point her i Italien, så jeg kunne rykke frem i det samlede klassement - men sådan skulle ikke gå. Heldigvis er der stadig otte løb tilbage, så intet er afgjort endnu, siger Kasper Andersen, der nu kigger frem mod de næste to løb til europamesterskabet for Formel Renault 2.0, som afvikles på Nürburgring i Tyskland den 5.-6. august.

Anders Correll

KA Racing