Nu gælder det 3. afdeling om europamesterskabet

Det lykkedes ikke Formel Renault køreren Kasper Andersen at finde sponsorer til det nordeuropæiske mesterskab
Løbet om det nordeuropæiske mesterskab er i bogstaveligste forstand kørt for Kasper Andersen. Flot kørsel i de første afdelinger og en ihærdig indsats for at finde flere sponsore var ikke nok, så nu satses der udelukkende på at vinde europamesterskabet, der dog hele tiden har været det store mål i denne sæson.

- Men mange af mine konkurrenter til europamesterskabet deltager i flere nationale mesterskaber. De mange løb giver dem naturligvis bedre betingelser til at opbygge den løbserfaring og skarphed, der skal til, når der er op til 4 uger mellem løbene til europamesterskabet, men så må jeg jo bare være den tand skarpere når det gælder, siger Kasper Andersen,

Flot kørsel i Istanbul
Heldigvis for Kasper Andersen har han virkelig fundet formen i år. Han har ved de forskellige løbstræninger konstant været mellem de tre hurtigste, og kun uheld har holdt ham ude af topplaceringerne ved de to første løbsweekender på Zolder i Belgien og senest i Istanbul.

- Jeg har aldrig kørt hurtigere, og bilen og teamet omkring mig fungerer perfekt. Derfor er det nu kun et spørgsmål om at undgå uheld før de helt store resultater ved europamesterskabet viser sig, siger Kasper Andersen med tanke på de to seneste afdelinger i Istandbul.

- I første afdeling i Tyrkiet blev jeg ganske enkelt presset af banen af den foranliggende franskmand, der meget ureglementeret forsvarede sin andenplads i løbet og fik ødelagt min front. I anden afdeling kørte jeg mig hurtigt op på en tredjeplads, men efter en hård kamp om placeringerne faldt jeg desværre ned på en syvendeplads, siger Kasper Andersen, der dog kan se tilbage på en god indsats i Tyrkiet, hvor han igen satte nogle meget hurtige omgangstider.


Flot kørsel af Kasper Andersen på formel 1 banen i Istanbul. Desværre for ham og hans italienske team JD Motersport, blev han presset af banen i første afdeling af den foranliggende franskmand, der meget ureglementeret forsvarede sin andenplads i løbet.
(Foto: KA Racing)

Satser på Misano
Heldigvis for Kasper Andersen er kampen om europamesterskabet for Formel Renault 2000 er stadig helt åben. De seneste to afdelinger i Istanbul bragte ikke afgørende forskydningerne i toppen.

- Ingen af kørerne har endnu bragt sig afgørende i front, derfor kan jeg med en god løbsweekend køre mig helt til tops i klassementet, siger Kasper Andersen.

Og det må meget gerne være på Kasper nye hjemmebane Misano i Norditalien, der er den 15.-16. juli er vært for det store omrejsende Formel Renault World Series.

KA Racing