Lambertsen øverst på podiet

Efter en utrolig flot sejr i årets sidste afdeling for Formel Renault 2000 kunne en meget glad Jesper Lambertsen slutte sæsonnen i danmark med maner.
Efter en noget skuffende første tidskørsel, fandt teamet fejlen i en defekt kobling, som blev udskiftet til anden tidskørsel, hvorefter Jesper Lambertsen fik den fart i bilen alle havde kalkuleret med, og kvitterede med en start possition i første række.

Første løb om lørdagen blev præget af at Tom Keller måtte starte inde fra pitten. Jesper Lambertsen lavede en perfekt start fra fjedre position, og var på anden pladsen efter første sving.
Phillip Andersen var på de første fire til fem omgange lidt hurtiger end Jesper Lambertsen, og kunne dermed udnytte bilen bedre på kolde dæk. Men da varmen først begynder at komme i dækkene havde Jesper Lambertsen ingen problem med at følge Phillip Andersen. Phillip Andersen vandt således med det forspring han havde opbygget med kolde dæk, på ca to sekunder. Jesper var dog tilfreds med anden pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til andet heat om søndagen ændrede teamet set up på bilen, samt ændrede løbs-strategien, hvilket resulterede i en mere end flot opvisning fra Jesper Lambertsens side. Bilen fungrede bedre, hvilket betød at Jesper Lambertsen bare kunne koncentrer sig om at kører et fejlfrit løb.
Det gjorde han så og vandt i flot stil.


(Foto: Motorsporten.dk)

For Jesper Lambertsens side er sæsonnen ikke slut endnu.
Næste week-end sidder Jesper Lambertsen igen i Team FormulaSports Formel Renault, denne gang for at kører finale løbet i det tyske mesterskab, på Oschersleben.
Jesper har tidligere kørt på banen i foråret, hvor han desværre blev syg, og til sidst måtte opgive videre kørsel.
Team FormulaSport vurderer at Jesper Lambertsen er oppe imod sværer odds, idet næsten alle kører har testet sidste fredag og lørdag på Oschersleben, hvilket vil give dem en enorm fordel.
Vi ryger direkte ud i første tidskørsen, uden nogel form for test forinden.

Yderliger kommer Philip Andersen og Tom Keller også til start i dette løb. Begge kører har testet meget på denne bane, og har derved en meget stor fordel, i forhold til Jesper Lambertsen.

Team FormulaSport / Henrik Jacobsen