Tom Keller - Ikke så ringe endda

Tom Keller sikrede sig vicemesterskabet
Der var til det sidste spænding om hvem der skulle blive vicemester til Philip Andersen - duellen stod mellem de to udenlandske kørere, Tom Keller fra Luxembourg og Robert Björkman fra Sverige.

Og i den duel trak Keller sig sejrrigt ud, men det var bestemt ikke let. I første heat måtte han køre sig op gennem feltet, og det samme gjorde sig gældende i det andet hvor teknikken drillede. "Det var ikke så ringe endda, men det ville da have været godt at vinde. Men jeg blev toer i mesterskabet, og det var det vi havde som målsætning," siger Tom Keller.

"Det kunne være blevet til mere, men jeg er tilfreds. Det har i det hele taget været en god sæson, men det har også været svært. Alle banerne har været nye for mig, men jeg synes jeg har kørt godt og er kommet godt ind i det hele," siger han.


Tom Keller sluttede sæsonen på andenpladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Men det har i det hele taget været et godt år, hvor han har lært meget. "Jeg har lært meget om bilen og teamet, og det er gået godt i betragtning af at det er et nyt team og jeg er ny her," siger han. Målet er nu at køre med i det europæiske Formel Renault-mesterskab. "I kommer nok ikke til at se så meget til mig næste år, men det kan da være jeg kører et løb eller to. Jeg arbejder på at komme med i den europæiske serie, og gerne med dette team," slutter Keller der ligesom resten af teamet kører med i løbet på Oschersleben i den kommende weekend.

Benji