Team Den Blå Avis perfekt forberedt til DM finalen

Philip Andersen, Risskov kunne allerede ved Grand Prix Danmark sikre sig det første danske mesterskab i Formel Renault, men teamet har også muligheden for at sikre sig anden pladsen i mesterskabet.

Tom Keller, Luxemborug ligger kun 5 point foran Robert Björkman, Sverige men vi har siden Grand Prix'et på Jyllands Ringen deltaget i et Eurocup løb på Nürburg Ring samt en afdeling af Tysk mesterskab hvor Tom sluttede flot som nr. 4 - så vi er oppe i "gear" og hele teamet er opsat på at gøre en god figur.


Sådan håber vi Björkman ser Tom Keller.
(Foto: Racing Denmark)

Men også i Formel 2000 satser vi på en sejr. Jacob Ludvigsen der vandt Grand Prixet har nu fundet rytmen på Jyllands Ringen og både Poul Isaksen og Lars Clasen må regne med at få modstand til stregen. Jacob kan dog overraskende få kamp til stregen af sin far, Frank Ludvigsen der denne week-end overtager den nye Mygale, også Jens Renstrup har fået fart i bilen.

Sidste gang Racing Denmark kører Formel 2000

Jeg har sat mine 3 formel 2000 biler til salg i USA, jeg tror ikke længere på at klassen kan overleve, med mindre man fra DASU's side kan sætte alderen som den er i Formel 1800, menlig 16 år.

Det har i år været en stor fordel for Philip at han har haft vinge erfaring, langt sværre var det for Tom til de første tests i foråret, idet han sidste år kørte F1800. Hvis aldren blev ændret vil det være en klar fordel for nye kørere at tage nogle læreår i Formel 2000 for at få downforce erfaring, inden man stepper up i Formel Renault.

Et andet problem i Formel 2000 er den manglende styring af klassen der gør at folk flygter væk, det skal, hvis den skal overleve gøres langt mere interssant.

Under alle omstændigheder har jeg valgt at vi til næste år køre Eurocup og dansk/nordisk mesterskab i Formel Renault. Vi har pt. ikke alle pladser besat men skal efter vor deltagelse ved Renault finalen på Estoril i Portugal, begynde testarbejdet med nye kørere har allerede booket 14 testdage syd for grænsen. Såfremt du er interesseret i en sæson eller test er du velkommen til at skrive til Racing Denmark eller komme forbi vor trailer på Jyllands Ringen den kommende weekend.

Racing Denmark
Henrik Nymark