Generalprøven forløb perfekt!

Team Aarhus Racing testede lørdag den 22. april for sidste gang inden åbningsløbet for Formula Renault 2,0 Nordic Cup. En test der forløb perfekt!

Steffen Møller testede hele lørdag på FDM Jyllandsringen i perfekt vejr! Team Aarhus Racing har tidligere på året forsøgt sig med test i Sverige, men desværre mest på regnvåde baner. Det var derfor en yderst værdifuld dag for teamet, hvor der blev eksperimenteret meget med setup.


(Foto: Anders Molin - Nimo Foto)

Formel Renault testede sammen med Formel 1800, hvilket betød at der var en del trafik, men udbyttet af dagen blev alligevel enormt. "Det var rart at få prøvet en masse nye ting af. Vi Fandt virkeligt et godt setup til bilen, hvilket betød at jeg bl.a. kørte hurtigere i opløbsvinget end nogensinde før. Jeg blev selv meget overrasket, da jeg på en flyvende omgang, kørte i begrænseren i femte gear for enden af langsiden. Det har jeg aldrig oplevet på Jyllandsringen før", udtalte en optimistisk Steffen Møller efter testen.

Steffen Møllers tider var også nævneværdige. Det lykkedes ham, på nye dæk, at køre 1.05.8, og 1.06.0 på gamle dæk sidst på dagen. Hertil kan nævnes at banerekorden er 1.06.5.

For Steffen Møllers vedkommende går den følgende uge, med at holde konditionen i top, inden der fredag drages til Jyllandsringen.

Steffen Møller og resten af nordens hurtigste formelklasse kan opleves på Jyllandsringen både lørdag og søndag.

Lørdag:
09:05 Træning
13:40 Tidtagning
18:35 Race 1

Søndag:
17:30 Race 2

Steffenmoller.dk