Steffen Møller klar til sæsonstart

Varmere temperaturer og mindre regnvejr står øverst på Steffen Møllers ønskeseddel til den kommende weekend. Dette var dog overflødigt, da bilen Steffen Møller blev vice-nordisk mester i, stod parkeret i Randers Storcenter i weekenden.

Centeret havde fra torsdag den 30. marts til og med søndag den 2. april fokuseret på aktiviteter med motorsport som hovedemne. Heriblandt kan nævnes, at Tom Kristensen torsdag aften besøgte centeret, som en del af "Vi gi'r den gas" -kampagnen.

Steffen Møller stod på centertorvet i forbindelse med et QUICKPOT -arrangement, der på parkeringspladsen stod opstillet med mobilt værksted i Team Aarhus Racings trailer.


(Foto: Steffenmoller.dk)

Der forhandles stadigt med potentielle sponsorer, og derudover kan det nævnes at TV Midt/Vest i 2006 følger Steffen Møller på og uden for banen, der i efteråret bliver til et portræt i TV.

Næste weekend går det løs i Sverige, hvor vinterens erfaringer fra New Zealand skal testes. Team Aarhus Racing drager torsdag den 6. april til Ring Knutstorp, hvor teamet tester fredag. Derefter går turen til Anderstorp, hvor en 2 dages test skal indledes.

"Jeg har aldrig før stiftet bekendtskab med Anderstorp, men glæder mig meget, da jeg på computer har gennemkørt banen. Den har utrolig mange hurtige fede kombinationer, hvor fårene højst sandsynligt vil blive skilt fra bukkene", udtaler en særdeles optimistisk Steffen Møller.

Første løb for nordens hurtigste formelklasse bliver på Jyllandsringen d. 29.-30. april i forbindelse med DTC, hvor Steffen Møller skal forsøge at høste point hjem til det nordiske mesterskab, der i år skal i hus.

Steffenmoller.dk