Pæne resultater for danskerne

De danske kørere klarer sig pænt
Den første tidtagning til Formel Renault-løbet på Nürburgring blev klaret pænt af kørerne. Tom Keller blev bedste "dansker" på 8. pladsen.

Derudover deltager også en anden kører med danske relationer. Robert Schlünssen blev nummer 9 - hans relationer til Danmark, er at han har en dansk mor, rapporterer Motorsporten.DKs udsendte.

Jesper Lambertsen blev nummer 16 for Team Formula Sport. Lambertsen kørte også med i den tyske serie i den forgående afdeling, hvor han sluttede på en 18. plads.

Philip Andersen blev nummer 18, lidt over et sekund efter den bedste tid. Han havde dog lidt problemer med at finde sig helt til rette i sin racer, som havde fået nye bremseklodser - de blev siden skiftet til de klodser den nykårede danske mester har været vant til at bruge. Men det tog tid inden han blev bekendt og sikker på at bruge dem. Derfor forventes det at Philip gør det bedre når der køres anden tidtagning i morgen.

Derudover skal kørerne også vænne sig til en ny chikane som er ny i forhold til sidste gang kørerne var på banen, så med bedre kendskab til hvordan den skal klares, kan der være mere tid at hente.

I morgen har Tom Keller endvidere inviteret alle sine sponsorer til et event, som hans far, Carlo har arrangeret. Cirka 50 mennesker ventes at komme til Nürburgring for at opleve atmosfæren ved et Formel Renault-løb.

Benji