Stigende interesse for Formel Renault i Skandinavien

Efter et par svære år, ser det ud til at Formel Renault klassen i 2006 får stor succes i Skandinavien.

Der er i denne weekend blevet afholdt informationsmøde i Stockholm på Hotel Globen. I den berømte Globe, i hjertet af den svenske hovedstad, fandt der et stort gokart arrangement sted. Motorsportsudøvere fra hele Sverige var mødt op for at dyste mod hinanden i gokart. Denne mulighed udnyttede Formel Renault organisationen til at samle teams og kørere til en snak om den nye sæson 2006. Hermed også Team Aarhus Racing ved teamchef Bruno Hansen og jeg.


(Foto: Nimofoto.com)

Thomas Amnell fra den svenske organisation kunne i lørdags berette, at der minimum kommer 14 biler til start, og flere er på vej, i nordens hurtigste formel-klasse. Der blev samtidig fremlagt en foreløbig løbskalender, samt diskuteret fælles testdage. Mødet var rigtig positivt, og man må sige at Volvo / Renault i Sverige gør en stor indsats for at udvikle nye talenter!

Som det ser ud nu, vil klassen optræde i Danmark i både åbningsløbet og Grand Prix Danmark i forbindelse med DTC, på Jyllandsringen. I Sverige vil klassen optræde i forbindelse med STCC.

Vinderen af serien får ligeledes i år i en test i en Formel Renault 3,5 på Paul Ricard banen i Frankrig.

Steffen Møller
Team Aarhus Racing