Jesper Wulff absolut godkendt i test

Tomlerne vender op ad, efter Jespers test i de voldsomme Formula Renault 3.5. Unge Wulff har vist sin fart i en test, der er belønningen for at vinde det nordiske mesterskab i Formula Renault 2.0.

Smilet sidder klæbet til Jesper Wulffs ansigt i disse dage. Det gør det, da det unge århusianske racertalent har bevist sin fart over for den internationale racerverden. Beviset kom til en test med Renaults motorsportsafdeling på den franske bane Paul Ricard, der er ejet er Formel 1-bossen Bernie Ecclestone.


Jesper Wulff sendes af sted i FR 3.5 på Paul Ricard
(Foto: Harry Laursen)

Jesper Wulff har sat absolut konkurrencedygtige tider på den krævende bane. Da dagens tider printes ud, ligger han blandt de tre hurtigste nye kørere i klassen. Men den overbevisende præstation i det franske er dog først kommet i hus efter en kaotisk start.

- Men jeg endte jo i top tre blandt de, der som mig ikke havde siddet i bilen før, siger Jesper, der trods den indledende modgang har fået vist sit værd over for Renault-teamene.

Problemerne hober sig op fra starten

Problemerne begyndte for Jesper Wulff, da teamet han skulle teste med, som det eneste ikke var på plads, da der skulle støbes sæder og indstilles pedaler til køreren. Havde forberedelserne været bedre, kunne tiderne have været endnu hurtigere.

- Det er noget hektisk, da vi ankommer, siger Harry Laursen, Jespers far. Teamet var de eneste, der ikke var der til tiden, fortsætter han og hentyder til den gabende tomme garage, hvor Victory Engineering-holdet skulle have været.

Da det italienske team kommer alt for sent til testen, får Jesper Wulff ikke den introduktion til den voldsomme racer, som han bør.

- Det er en meget avanceret bil. Den har for eksempel kobling i rattet, siger Jesper Wulff på mobil fra Frankrig om raceren. Det er næsten som at lære at køre bil helt forfra, griner han.

Trods modgangen er han fortrøstningsfuld, og baglandet bag den talentfulde, unge kører leder nu efter penge til en sæson i den populære serie.

Bo Skovfoged