Kasper Andersen sætter banerekord

En meget opsat Kasper Andersen satte en imponerende banerekord på den tyske motorsportsbane Lausitzring.

Kasper Andersen var helt fremme i skoene, da han i sidste uge testede den tyske motorsportsbane Lausitzring. Her skar han 1,5 sekund af den eksisterende banerekord for Formel Renault 2000 til stor tilfredshed for det tyske Team SL Formula Racing.
- Kasper er hurtig, men det er imponerende, at han skærer hele 1,5 sekunder af den eksisterende banerekord. Det lover godt for næste sæson, fortæller teammanager Wito van Kuijeren fra Team SL Formula Racing.


(Foto: KA Racing)

Træningen på Lausitzring var første af en række træningspas på udvalgte baner i Europa, som Kasper Andersen skal gennemføre for tyske team, som optakt til sæsonen 2006.

- De mange løb rundt om i Europa i denne sæson, har virkelig udviklet mig som racerkører, derfor er jeg meget bedre rustet til den kommende sæson, siger Kasper Andersen efter det flotte resultat på Lausitzring.

Næste træning med det tyske team bliver på Nürburgring, hvor Kasper tidligere på året kørte en flot tredjeplads hjem i femte afdeling af det tyske mesterskab for Formel Renault 2000.

KA Racing