Kasper hurtigere i ny bil

Ny bil til Kasper Andersen øger chancerne for at slutte sæsonen af med en sejr ved europamesterskabet.


(Foto: KA Racing)
Racerkøreren Kasper Andersen har fået mere fart i bilen efter at hans tyske Team SL Formula Racing har anskaffet en ny Formel Renault til ham.

Han testede for første gang den nye bil i forbindelse med 7. afdeling af europamesterskabet på Donington i England, og han er ikke i tvivl om, at den nye bil er hurtigere.

- Det føles som om den nye bil er mere stiv. Den reagerer hurtigere og er lettere at placere i svingene, og det øger naturligvis hastigheden hele vejen rundt på banen, siger han om den nye model, der i princippet er en tro kopi af den "gamle" racer.

- Bilen er lige den brøkdel af et sekund hurtigere pr. omgang, der er afgørende for, om du er helt med fremme, eller om du ligger og kæmper om placeringerne længere nede i rækkerne, siger Kasper, der nu er superoptimist inden det går løs i de sidste to afdelinger af europamesterskabet på Estoril i Portugal og Monza i Italien.

Syvende afdeling af europamesterskabet på Donington blev til dels ødelagt af store regnbyger, der gjorde det næsten umuligt at køre racerløb.


(Foto: KA Racing)

- Tidtagningen gik fint. I første afdeling startede jeg som nummer fire, men allerede i første sving blev jeg kørt af banen på grund af det dårlige vejr. I søndagens afdeling oversatsede jeg i et forsøg på at overhale nummer tre. Det betød, at jeg måtte en tur ud i græsset. Da jeg kom på banen igen, var der to biler foran mig, der pludselig stod på tværs - og så var det løb kørt, siger en ærgerlig Kasper Andersen.

Uheldet betød at forhjulene brækkede af den "nye" bil, men den skal nok blive klar til næste afdeling på Estoril i starten af oktober.

- Det positive er, at chancerne for en placering er langt større med den nye bil. Samtidig var jeg en af de hurtigste på Estoril, da vi trænede dernede i foråret, siger Kasper Andersen, der på trods af de mange uheld i denne sæson, ikke har mistet troen på et godt resultat.

KA Racing