17 biler i Formula Renault 2.0 Nordic Series

- til finalen på Mantorp Park
Formula Renault 2.0 Nordic Series har sæsonen igennem kæmpet med deltagerantallet, og det har generelt været under grænsen for hvad der var acceptabelt - men her til finalen ser det anderledes positivt ud.

Der var ved tilmeldingsfristens udløb tilmeldt 17 Formel Renault 2000 racere til finaleweekenden på Mantorp Park i Sverige.
Grunden til det store deltager antal skyldes at otte hollændere har tilmeldt sig serien.
Så de to titelkandidater Jesper Wulff Laursen (Racing Denmark) og Steffen Møller (Team Århus Racing), der ligger på henholdsvis 1. og 2. pladsen, får denne weekend nye konkurrenter at slås med.


Jesper Wulff Laursen fører mesterskabet inden finalen på Mantorp Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det skal blive spændende at hvordan de klarer sig mod de hollandske kørere, hvor specielt Ton Strous Jr. regnes som Hollands bedste unge kører i øjeblikket, og det er ikke helt uden grund - han har vundet samtlige løb han har stillet op i denne sæson!

Men det er ikke kun Ton Strous Jr. der er hurtig, mesterskabsførende i holland Renger Zande, kan også blive en hård nød at knække for for de to danske esser.

Hollænderne har dog ingen chance for at vinde det nordiske mesterskab, den kamp står kun mellem Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller, og der er mere end blot æren på spil her.
Vinderen af Formula Renault 2.0 Nordic Series vinder udover selve mesterskabet også en test hos Renaulr Sport i Frankrig i en Formula Renault 3.5 - klassen som sammen med Grand Prix 2 kæmper om at være klassen lige under Formel 1.


Hr. Nielsen