Outzens weekend

Grand Prix'et på Jyllandsringen er noget specielt. Det er der man satser alt for at vinde. Medierne er virkelig vågne ved dette løb, og som Michael Outzen selv siger "At vinde Grand Prix'et er som at vinde Danmarks mesterskabet". Derfor satsede Outzen også da han for anden gange skulle vise kræfter i Formel Renault klassen.

Lørdagens løb blev en stor skuffelse for det unge talent. Starten var en stort tumult med stort mandefald, men det overlevede Outzen. Men da feltet kommer ned mod hesteskoen overbremser Tom Keller og Outzen ryger ud i sandet. Meget utilfredsstillende for Outzen da løbet udartede sig godt, og han kunne godt have set sig selv få en god placering.

Søndag skulle Outzen starte som nr. 8 efter en ret uheldig tidtagning.
Det regnede, men Outzen kunne måske have fordele af dette. Han fik en rimelig start og kom op som nr. 7. Bag ham var der en del som kørte af, og det resulterede i at safety car'en kom på banen.
Da løbet bliver givet frit er han 6'er, men kort efter oversatser Phillip Andersen og spinder af. Outzen kommer udenom og sætter efter de førende. Kort efter ligger han 2'er kun med den førende Carlson foran sig, men han ligger også 8-9 sekunder foran Outzen. Han kommer tættere og tættere på for hver omgang, men en langsom forankørende, der kunne overhales med en omgang, lod ikke bare lige Outzen komme forbi, så Outzen måtte indse at selvom han var den hurtigste af Carlson og ham selv, blev det nok ikke til nogen sejr. Men lykken tilsmilede Outzen. Carlson følte sig presset, lavede en fejl og røg af. Derved kunne Outzen betræde podiet som vinder af Grand Prix'et i Formel Renault klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hjertelig tillykke! Nu må vi bare håbe at den unge Outzen finder penge nok til at kunne køre sidste løb i serien.

Melanie