Copytec's Grand Prix

Formel Renault 2000 Cuppen, 13. og 14. afdeling
Kun en uge efter løbet på Anderstorp skulle de danske Formel Renault kørere igen på hårdt arbejde; Denne gang var det årets absolut største motorsportsbegivenhed, det danske Grand Prix, der blev afviklet i, traditionen tro, silende regn på Jyllands-Ringen ved Silkeborg.

Århus teamet, Copytec Racing der deltager med Jesper Lambertsen og Dennis Wounlund havde store forventninger til weekendens to heat; efter lørdagens to tidtagninger var især Lambertsen med fremme, med startplacering som nummer 3 i første heat og nummer 4 i andet heat. Wounlund havde derimod svært ved at finde farten på den meget vanskelige bane, på den fugtige asfalt blev det til to startplaceringer fra 9. position.

I første heat fik Jesper Lambertsen en dårlig start og måtte se sig overhalet af den svenske gæstekører Mikael Karlsson og Peter Brøgger. Jesper kørte dog meget hurtige omgangs tider og kunne bevare kontakten med de førende biler. Svenskeren kørte imidlertid af og det gav Jesper mulighed for at presse på den erfarne Brøgger, der har flere år i formel 2000 bag sig, men det lykkedes ikke den unge Esbjerg-kører at komme forbi.

Efter fjerdepladsen i første heat var det en tændt Lambertsen der linede op til start på gridden. Men efter en fænomenal start gik det galt allerede for enden af publikums-langsiden; efter kontakt med en anden bil kørte han ud i "sandkassen" og måtte overvære løbet fra sidelinien ligesom de, efter omstændig-hederne, overraskende mange tilskuere.

Dennis Wounlund kørte meget stabilt hele weekenden og kunne indkassere vigtige points for henholdsvis en 6. plads i første heat og en 5. plads i andet heat; dermed er en samlet fjerdeplads inden for rækkevidde.

Sæsonens sidste løb er det finalen der afvikles den 6-7 oktober, også på Jyllands-Ringen ved Silkeborg.

Copytec Racing