Kasper Andersen igen på podiet

Flot kørsel af Kasper Andersen i søndagens afdeling af det tyske mesterskab for Formel Renault på Lausitzring.

- Det var god fornemmelse igen at være med fremme i kampen om podiepladserne, sagde en tilfreds Kasper Andersen efter at han var blevet hyldet for sin tredjeplads på Lausitzring ved Dresden.


(Foto: KA Racing)

Der var ellers ikke meget, der tydede på pokal og champagne efter lørdagens afdeling af det tyske mesterskab. Her blev Kasper kørt af banen af hans finske teamkollega Pekka Saarinen kort efter starten.

- Pekka og jeg kolliderer, da vi forsøger at overhale de forankørende i det første sving. Det betød desværre, at vi begge udgik af løbet, siger Kasper Andersen.

Søndag startede de to teamkollegaer fra Team SL Formula Racing igen side om side, men denne gang tog Kasper ingen chancer i det første sving.

- Jeg kører selvfølgelig for at vinde, men det er ikke smart at kollidere med sin teamkollega i første sving to gange i træk - og slet ikke når Pekka ligger til at vinde det tyske mesterskab, siger Kasper Andersen.

Resten af løbet demonstrerede Kasper Andersen hurtig og aggressiv kørsel med flere flotte overhalinger. Han sluttede på en sikker tredjeplads lige efter Pekka Saarinen og Felipe Albuquerque fra Portugal.


(Foto: KA Racing)

Ny racer skal give Kasper mere fart
Næste store opgave bliver Renault's World Series på Donington i England den 10. og 11. september, hvor Kasper for første gang skal starte i en sprit ny Formel Renault.
- Jeg glæder mig meget til at køre i den nye racer. Den er fuldstændig magen til den, som jeg kører i nu, men resultaterne fra teamkollegaer og konkurrenter tyder på, at de nye Formel Renault'er er lidt hurtigere og nemmere at køre end de gamle, siger Kasper Andersen, der satser på at komme helt til tops med den nye racer i England.

KA Racing