Møller hurtigst i træningen

Solen skinnede over Falkenberg banen, da der i dag blev kørt træning op til morgendagens tidtagning og heat. Steffen Møller fortsatte de gode takter fra i går, og satte dagens hurtigste tid.

Team Aarhus Racing har styr på tingene i det svenske. Dagen i dag er gået med to gange træning, hvor Steffen Møller var hurtigst i dem begge. Teamet har arbejdet en masse med setup, hvilket har givet pote.

"Bilen er enormt let at køre, og jeg kan køre særdeles konstante tider. Svingene er meget lange og hurtige, og mekanikerne har gjort et flot stykke arbejde for at få bilen til at køre, som jeg gerne vil have den. Jeg er meget optimistisk inden tidtagningen i morgen, og håber på at kunne sætte et par hurtige tider på nye dæk" Udtaler Steffen Møller.


(Foto: Benny Rasmussen)

Top 3 første træning:
1: Steffen Møller 42.929
2: Jesper Wulff Laursen 43.190
3: David Björk 43.215

Top 3 anden træning:
1: Steffen Møller 42.996
2: Michael Ohlsson 43.498
3: Jesper Wulff Laursen 43.524

Gennemsnitsfarten på Falkenberg er over 150 km/t, og specielt et af svingene er rigtig giftigt! Svenske Michael Ohlsson knækkede netop i dette sving ratstammen, og sad pludseligt med rattet i hånden med over 180 km/t. Heldigvis er Michael uskat, og bilen er under opbygning til i morgen.

Steffen Møller skal i auktion i morgen kl. 10 i tidtagningen, og første heat bliver kørt kl. 17.30

Team Aarhus Racing