Next stop for Kasper Andersen: Le Mans

Kasper Andersen skal hente point på Le Mans, hvis han skal gøre sig gældende i dette års europamesterskab for Formel Renault.

Næste store opgave for Kasper Andersen bliver den berømte motorsportsbane Le Mans, hvor tredje afdeling af europamesterskabet for Formel Renault køres den 9. og 10. juli. Og selv om der stadig er mange point at køre om, så skal Kasper Andersen hente point her, hvis han vil gøre sig gældende i kampen om mesterskabet.


(Foto: KA Racing)

- Jeg har ikke været særlig heldig i de to første afdelinger. Det er gået godt til træningen, hvor jeg har været blandt de hurtigste, men i løbene har jeg enten haft problemer med materiellet eller været direkte uheldig med at blive kørt af banen, siger Kasper Andersen.

- Jeg ved, at jeg er blandt de hurtigste kørere i Formel Renault i Verden lige nu, så med lidt held i sprøjten havner jeg på podiet, siger en selvsikker Kasper Andersen, der ser frem til at køre på den bane hvor specielt Tom Kristensen, men også Jan Magnussen, har hentet så store triumfer.

- Det forpligter jo næsten at være dansker på Le Mans, siger Kasper Andersen anerkendende. Han kender banen særdeles godt fra forårets træning. Her var han flere gange den hurtigste af de kørere, der nu stiller op til europamesterskabet.

Tæt på tysk mesterskab
Efter en svag start i europamesterskabet håber Kasper Andersen, at han kan bygge videre på de gode takter fra det andet store internationale mesterskab, han deltager i, det tyske mesterskab. Her avancerede han til en samlet 4. plads efter en 3. og en 6. plads i de to sidste afdelinger på Sachsenring.


(Foto: KA Racing)

- Det er stort set er de samme kørere, jeg konkurrerer med ved europamesterskabet og det tyske mesterskab. Men med 38 kørere til start, hvoraf de 15-20 hurtigste reelt har muligheden for at vinde, er konkurrencen meget hård - og der bliver virkelig gået til stålet under løbene, siger Kasper Andersen.

Racerkøren fra Silkeborg håber, at det går ligesom sidste år, hvor han efter en lidt svag start i de første løb, startede juli måned med at vinde 8 løb i træk, og her lagde grunden til en overlegen sejr i det nordiske mesterskab.

KA Racing