Godt resultat på Anderstorp

Det danske Formel Renault felt var i weekenden samlet på Anderstorp Raceway i Sverige for at køre 11. og 12. afdeling af det danske mesterskab og alle var enige om, at det var på baner som denne at de højteknologiske biler rigtigt hører hjemme.

Også de to debutanter i klassen, Copytec Racing kørerne, Jesper Lambertsen og Dennis Wounlund fik meget ud af weekenden; det var første gang de kørte på en højfarts-bane, der adskiller sig markant fra de danske "Mickey Mouse" baner:
Anderstorp er ca. 4,2 kilometer lang med en langside på over 1.000 meter.
Til sammenligning er Jyllands-Ringens samlede længde 1.450 meter.

Dennis Wounlund kørte placeringer hjem som nummer 6 og 8 på den udfordrerne bane; Jesper havde lidt mere fart på og kørte hjem som nummer 5 i første heat og i andet heat sikrede han sig en flot fjerdeplads, hvor han i øvrigt pressede hårdt på manden på tredjepladsen, Tom Pedersen. Kun 1/10 sekund skilte de to kørere efter 12 omgange på den godt fire kilometer lange bane.

- Det var en stor udfordring at køre på Anderstorp for vores to kørere, der jo som bekendt debuterer i denne sæson. Det er ikke nemt at komme direkte fra en go-kart til en avanceret Formel Renault racer, hvor mange nye faktorer afgør om man bliver god eller ej. Men når jeg ser på stillingen i mesterskabet så synes jeg at både Jesper og Dennis og ikke mindst vore mekanikere har gjort et flot stykke arbejde og hele holdet ser frem til at forbedre vores position yderligere i de resterende 4 afdelinger.

Næste løb er det danske Grand Prix der afvikles allerede næste weekend på Jyllands-Ringen ved Silkeborg.

Stillingen i Formel Renault 2000 Dansk mesterskab 2001 efter 11. og 12. afdeling:
Plac.KørerPoint
1Phillip Andersen190
2Tom Keller161
3Robert Björkman123
4Jesper Lambertsen103
5Allan Brøchner79
6Dennis Wounlund74

Copytec Racing