Den hurtigste mand snydt for sejren

Der stod Robert Björkman over det hele da Formel Renault-feltet besøgte Anderstorp. Lokalkendskabet var selvfølgelig en fordel, men alene måden han kørte på, viste at der er talent bag den unge svensker.

Således havde han i tidtagningen sat den bedste tid og startede da også fra pole - men røg af efter en duel med Tom Keller fra Den Blå Avis - han kørte sig sidenhen til sejr, mens den førende i mesterskabet, Philip Andersen for første gang i år blev slået på reel vis.

Robert Björkman måtte starte bagerst til det andet heat, hvor man tog udgangspunkt i slutstillingen fra det første heat. Til trods for dette, kørte Björkman sig frem til en andenplads - igen med Tom Keller som sejrherre.

"Jeg var tvunget til at satse det hele for at kunne få en god placering og det fungerede godt," siger han. Løbet blev ikke kørt under helt optimale forhold. "Det regnede da vi kørte ud og alle startede på regnvejrsdæk men det tørrede op og i jagten på vej frem blev mine dæk helt nedslidt, hvilket gjorde at jeg ikke kunne komme frem til vindere," forklarer Björkman.


Robert Björkman var flyvende på Anderstorp.
(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af at det ikke blev til sejr, har Robert vist hvad han kan. "Jeg var hurtigst i tidtagning og 2er i dagens løb, samt kørte hurtigste omgangstid så det kan jeg nøjes med," siger Björkman der har selvtilliden helt i top forud for Grand Prix´et i næste weekend.

Også hos Björkmans team er man meget optimistisk. "Vi tror på at han kan tage den første sejr ved Grand Prix´et," siger Alex Frederichsen.

Benji