Flot femteplads til Kasper Andersen

Kasper Andersen hentede vigtige point i kampen om det tyske mesterskab for Formel Renault
Med aggressiv kørsel, og måske hans livs bedste start, lykkedes det for Kasper Andersen at køre sig fra en startplacering som nummer elleve op til en femteplads i søndagens finaleheat på Hockenheim i Tyskland.

Dermed ligger Formel Renault køreren fra Silkeborg på en samlet femteplads i kampen om det tyske mesterskab for Formel Renault efter de to første afdelinger.


Kasper Andersen.
(Foto: KA Racing)

Men Kasper måtte kæmpe hårdt for pointene på Hockenheim. En kraftig regnbyge under tidskørslen gjorde det umuligt for Kasper, at opnå startplaceringer helt i front. Derudover blev han rykket yderligere tilbage i startfeltet, fordi han havde kørt for hurtigt, mens der var gult flag på banen.

- Jeg var virkelig opsat på at følge op på sejren fra Oschersleben i første afdeling af det tyske mesterskab, men sådan skulle det ikke gå, konstaterer Kasper Andersen, der dog var godt tilfreds med søndagens indsats.


Kasper Andersen.
(Foto: KA Racing)

- Jeg kunne have kørt endnu hurtigere på Hockenheim, men på grund af problemer med bremserne tabte jeg meget tid i svingene, siger han

Skubbet af banen
Lørdagens heat tegnede ellers godt for Kasper. Med en startplacering som nummer fire, havde han gode chancer for at blande sig i top-striden, men desværre gik bilen i spind under et forsøg på at overhale, hvorefter han i bogstaveligste forstand blev skubbet af banen af en af de bagvedkørende.

- Havde jeg bare holdt min placering som firer i dette heat, havde jeg i dag ligget på en samlet tredjeplads i det tyske mesterskab, siger en ærgerlig Kasper Andersen, der dog trøster sig med, at der endnu er mange point at køre om i det tyske mesterskab, og dem skal jeg nok tage min del af, udtaler Kasper.

Næste løb for Kasper Andersen bliver anden afdeling af europamesterskabet for Formel Renault i Valencia i Spanien den 4. - 5. juni.

KA Racing