Den Blå Avis på Anderstorp

Efter intens test på den sydfranske Val De Vienne i sidste uge er teamet igen på vej, denne gang mod Anderstorp i Sverige.

På den gamle Formel 1 bane i Anderstorp afvikles 11 og 12 afdeling af Formel Renault mesterskabet i den kommende weekend. Vi føler at vi har forberedt os optimalt til denne weekend, men eftersom det er første gang både Philip Andersen og Tom Keller skal køre på den 4.2 km lange bane og flere af vore konkurrenter har kørt der før, bliver det uden tvivl årets tætteste race.

Og den afstand vi i de tidligere afdelinger har lagt til de øvrige må forventes at blive kortere, og langt mere spændende.

Philip Andersen: denne weekend ælder det om at samle så mange point som muligt men at kommet helt hjem er afgørende og med kun en uge til GP Danmark satser jeg på det sikre.Også Tom Keller er af samme mening, efter Grand Prixet skal vi til Nürburg Ring og det glæder jeg mig meget til.

Teamchef Henrik Nymark: jeg har selv kørt på Anderstorp, så vi er ikke helt uden chancer, men vi fører mesterskabet som nr 1 og 2 sådan kunn e jeg også tænke mig det ser ud efter weekenden - derfor tager vi ingen chancer!!!!!