Team Århus Racing med nyt talent

Ved Jyllands-Ringens testdag i går stillede Team Århus Racing med alle deres kørere og racere som de i år benytter i Formel Renault 2000 klassen.

Men den største opmærksomhed var nok rettet mod en debutant i teamet.
Det var go kart køreren Jesper Wulf Laursen som kørte sin første test for teamet.
Jesper kørte bil for første gang i lørdags, tog licens i mandags, og havde altså Formel Renault 2000 debut på Jyllands-Ringen i går.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det er dog ikke planen at Jesper skal køre for teamet i denne sæson, men blot deltage i testdagene. Men fra næste sæson så vil han være at finde i en af Team Århus Racings Formel Renault racere, da han allerede på nuværende tidspunkt har skrevet kontrakt med dem.

Jesper kommer til formel sporten med en solid go kart baggrund med flotte resultater i både Formel Junior, POP1 samt ICA klassen.
Og i år har han allerede nu kvalificeret sig til finale i Europa Mesterskabet i ICA klassen som køres i Portugal, og dette skyldes ikke mindst at han har været med i finaleløbene i alle afdelinger minus en!
Ligeleses deltager Jesper i det Italienske Mesterskab, og her ligger han på en 23. plads, og det selv om han kun har kørt to ud af de fire afdelinger der er kørt indtil nu.
På den hjemlige front blev det til en anden plads ved DM i ICA klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Og hvordan gik dagens Formel Renault 2000 test så?
Efter både teamets og hans eget udsagn så forløb testen over al forventning, og han opnåede hurtigt både stabilitet i omgangstiderne samt helt fornuftige tider.
Jesper Wulf Larsens hurtigste tid i går blev: 45,9 sek.


Hr. Nielsen