Sidste justeringer

- inden sæsonstart
Søndag den 25. april testede Steffen Møller, for sidste gang inden det for alvor går løs, med Formula Renault 2,0 Nordic Cup. Det foregik under perfekte forhold med fuld sol over Ring Djursland.

Efter et par succesrige test i 2005, har Team Århus Racing og jeg fået det optimale ud af årets forberedelser. Ring Djursland var ingen undtagelse! Bilen var allerede i første session meget letkørt, og jeg kom hurtigt ned i rigtig fornuftige tider. Vi lavede små ændringer på bilens setup, hvilket gjorde at bilen blev utrolig rolig i alle sving. Jeg kunne dermed køre meget konstante tider.


(Foto: TAR)

Til 2005 sæsonen er der kommet en ny type dæk fra Michelin, som vi selvfølgelig testede ved samme lejlighed. Jeg var eneste Formel Renault der testede, så vi havde kun sidste års pole position at måle os med. Den blev sat af Frank Kechele i tiden 47,42.
De første 3 sessions kørte jeg på dæk fra sidste år og formåede at køre 47,39. Vi monterede midt i træningen den nye type, og kunne derved glad konstatere at balancen i bilen var uændret. Dog var der en del trafik på banen, så fik få frie omgange. Jeg kom alligevel under de 47 sekunder, som var målet. Efter lidt analyse af data, kunne jeg begynde at fokusere på et sving på banen, hvor jeg ikke kørte helt stabilt. Jeg arbejdede meget med forskellige linier, og det kunne ses på tiden! I sidste session fik jeg 3 frie omgang i træk, og kunne presse bilen ned til 46,72. Dermed 7 tiendedele hurtigere end sidste års pole position. Om det var banen, dækkene eller mig vides ikke, men vil gøre alt d. 7. august for at vise sidstnævnte, da vi der kører 4. afdeling af Formula Renault 2,0 Nordic Cup netop på Ring Djursland.

Næste begivenhed for mig er sæsonstarten på Ring Knutstorp den 22. maj, så mens klassekammeraterne kører rundt i hestevogn med flotte studenterhuer, vil jeg nok være at finde ved siden af med løbeskoene på!

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk