Flot sejr

- til Kasper Andersen i Tyskland
Med utrolig flot kørsel vandt Kasper Andersen Søndagens finaleheat i første afdeling af det Tyske mesterskab for Formel Renault.

Det er ikke hverdagskost for de tyske motorsports arrangører på Oschersleben, at en dansker står øverst på sejrsskamlen - i hvert fald var de lidt længe om at finde Dannebrog og "Der er et yndigt land" frem - men, så blev det danske motorsportstalent også fejret på behørig vis.


(Foto: KA Racing)

Formel Renault køreren fra Silkeborg, var ganske enkelt suveræn i søndagens finaleheat i første afdeling af det Tyske mesterskab. Fra en startplacering som nummer to skød han frem foran den Finske kører Nymann i første sving. Nymann forsøgte flere gange at generobre førstepladsen, men Kasper Andersen lod sig ikke presse, og satte samtidig dagens hurtigste omgangstid på den bane, som indtil i dag absolut har været hans onde drøm pga. mange uheld.

- Oschersleben er absolut ikke min favoritbane. Det er en teknisk svær bane med nogle lumske sving - men i dag fungerede det perfekt, sagde en glad vinder.

Optakten var ellers ikke den bedste for Kasper Andersen. I det første heat tyvstartede han, hvilket medførte en "stop and go" og dermed en placering langt nede i rækkerne. Men da det gjaldt om eftermiddagen, havde han helt styr på nerverne.

Kasper Andersen næste optræden bliver første afdeling af europamesterskabet på Zolder i Belgien.


(Foto: KA Racing)

- Denne sejr giver virkelig selvtillid før det går løs i weekenden. Konkurrencen på Zolder bliver nok en anelse hårdere, men jeg er virkelig opsat på også at gøre en god figur her, siger Kasper Andersen.