Tysk mesterskab frister Kasper

Kasper Andersens på jagt efter sponsorer til det Tyske mesterskab for Formel Renault
Kasper Andersen har kørt så overbevisende under træningen til Europamesterskabet, at hans Tyske team har tilbudt ham at stille op til det tyske mesterskab på meget fordelagtige vilkår.

- Det er et meget fristende tilbud Team SL Formula Racing er kommet med - og rent sportsligt ville det være en stor udfordring at køre både det Europæiske og det tyske mesterskab i samme sæson.
Derfor stiller jeg op i første afdeling af det Tyske mesterskab på Oschersleben i den kommende weekend, og så håber jeg, at det lykkes at finde de fornødne sponsorkroner til at dække udgifterne til de resterende afdelinger, siger Kasper Andersen

Teammanager Wito van Kuijeren, Team SL Formula Racing, er ikke i tvivl om, at Kasper vil være en gevinst for teamet i det tyske mesterskab.

- Kasper har under træningen på de store Europæiske baner bevist, at han er blandt de aller hurtigste i Formel Renault lige nu, derfor er vi naturligvis meget interesseret i få ham med i det tyske mesterskab, siger han.

Det tyske mesterskab køres over 8 afdelinger, 7 i Tyskland og en enkelt afstikker til Assen i Holland. Første afdeling er på Motorpark Oschersleben den 22.-24- april derefter føler Hockenheimring den 20.-22. maj.