Phillip Andersen hurtigst

Tre dages test på den sydfranske bane Val Di Vienne er overstået med et meget lovende resultat.
Phillip Andersen, der om en lille måned deltager i Eurocup løbet på Nürburgring, viste konkurrenterne at han har farten til at nappe værdi fulde points fra dem.

Første dags test på Val di Vienne blev brugt til at lære banen at kende og rette setup'et til, herefter fokuserede team Den Blå Avis på at fange Eurocup teams'ene, der tidligere på året har kørt løb på VaL DI Vienne.


Tom Keller testede i sidste uge for Team DenBlåAvis på Val Di Vienne i Frankrig.
(Foto: Motorsporten.dk)

Dag 2 blev brugt til at lukke gabet op til det det hidtidige hurtigste team, Lohmann Motorsport, der dog sluttede 5 tiende dele foran. P. Andersern blev hurtigere og hurtigere, desværre med en afkørsel til følge, hvorefter resten af dagen blev brugte teamet på at genopbygge raceren.

Fredag var sidste test dag, og her viste Andersen at med det rette set up er han hurtig, faktisk 3 tiendedel hurtigere end Thomas Pichler fra Lohmann motorsport, der pt. Ligger nr. 4 i Eurocuppen.


Philip Andersen var hurtigst i Frankrig.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchef Henrik Nymark udtaler:
"Det har været tre meget værdifulle testdage, både for kørere og mekanikere, vi har lært meget af at teste på Val di Vienne ( 3,7 km med 17 sving). Vi prøver hele tiden at se realistisk på vore chancer, og havde derfor ikke forventet at køre hurtigere end Pichler fra lohmann motorsport eller Villander fra Eiffelland. Vi glæder os nu til næste weekends DM løb på Anderstort. Teamet har høstet mange topresultater på Anderstorp og vi forventer at rejse hjem fra den Svenske bane et endnu større forspring i DM."

Henrik Nymark