Hemmelighedsfuld Jesper Wulff Laursen

Jesper Wulff kan endnu ikke oplyse hvor eller hvad han skal køre i 2005. Det er dog sikkert at han ikke stiller til start for Team Århus Racing, som det indtil for et par uger siden var planen.

De tre sidste sæsoner har 21 årige Jesper Wulff med stor succes kørt for Team Århus Racing; men nu føler Jesper at tiden er moden til at komme videre. Jesper har opnået rigtigt gode resultater både nationalt og internationalt. Det er bl.a. blevet til to sejre i Grand Prix Danmark, en anden plads i Formel Renault Scandinavien Cup, en tredje plads i Tyske Mesterskab - og kronen på værket i 2004 blev en meget fornem tredje plads i det stjernebesatte Formel Renault 2000 felt Formel 1 Support race i Shanghai, Kina.


Podiebillede fra Formel 1 Support race i Shanghai, Kina.
(Foto: Harry Laursen)

Det har været en lang vinter pause for Jesper med forhandlinger med flere teams verden over. Det har været vigtigt for Jesper at fortsætte i en formel klasse, og gerne med deltagelse i internationale løb. Jesper har haft følere i Formel 3, Formel 3000 og GP2

"Jeg har nu lavet en aftale for sæsonen 2005; men jeg kan endnu ikke oplyse hvad eller hvor jeg skal køre." - udtaler Jesper Wulff og fortsætter - "Det er planen at jeg skal køre formel bil, at der stadigvæk arbejdes på at jeg skal deltage i flere serier både nationalt og internationalt" - slutter Jesper Wulff.

I løbet af næste uge forventer Jesper, at han kan oplyse mere om hans planer for sæsonen 2005.