Outzen tilbage i dansk motorsport

Sidste års danske Formel 1800 mester, Michael Outzen, er tilbage i dansk motorsport i bedste stil.
Outzen kørte i weekenden i en Formel Renault på Ring Djursland for Team Formula Sport

Det blev en flot debut, med fremme og endte med at kunne tage pokal med hjem, som nummer tre.

Det har ikke været en let sæson for Outzen. Meningen var at han skulle køre noget for Team Brask, men den aftale gik ikke i orden og pludselig stod den unge Danmarks mester uden sæde kort før sæson starten, og der er der jo ikke nogen attraktive sæder frie. Outzen har derfor knoklet hele sæsonen for at finde et sæde, man kan jo være heldig at der pludselig er et sæde ledigt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Og så heldig var Outzen faktisk! Henrik Jakobsen fra Team Formula Sport fik her i slutningen af sæsonen et sæde ledigt og så sprang Outzen til.

For lige at lære raceren at kende kørte Outzen så i den forgangne weekend løb på Djursland.
Egentlig skulle det bare være test, men han forstod virkelig at brillere ude på banen. Allerede om lørdagen var han med fremme og søndag var han blandt de hurtigset i warm up'en.
Første heat gik dog ikke som forventet. Raceren starlede , men Outzen formåede alligevel at køre hurtige tider som kunne matche de forrestes omgangstider. Ikke dårligt!
2. heat så ud til at gå helt galt, men på trods af en trist start kørte Outzen sig op på en flot 3. plads i sit Formel Renault debut løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Outzen pointerede overfor undertegnede, at han nu var fuldstændig klar til Jyllands-Ringen. Så det bliver spændende at se om Outzen kan høste flere medaljer d. 1. og 2. september når Grand Prix'et bliver kørt på Jyllandsringen!

Melanie