Super test på Jyllands-Ringen

Tirsdag d. 29 marts testede jeg for første gang i år på Jyllands-Ringen. DARC stod for testdagen. Jeg var selv lidt skeptisk inden testdagen, da Formel Renault normalt ikke kan teste på Jyllands-Ringen pga. støj.

Heldigvis, for teamet og jeg, var jeg den eneste Formel Renault på banen pga. afbud fra andre kørere. Det betød, at jeg fik hele 8 test-sessions i det skyfrie forårsvejr, hvilket medførte, at vi fik mulighed for at eksperimentere en masse med opsætningen af bilen.


(Foto: TAR)

Vi prøvede mange af de ting, som vi bl.a. ikke har haft mulighed for at prøve tidligere. De gav pote, og jeg kunne sidst på dagen køre meget hurtige og konstante tider! Bilen føltes utroligt let-kørt, hvilket gav mig en utrolig tro og tillid til bilen, som gør at man tør holde mere på gennem eksempelvis opløbskurven.

En dejlig fornemmelse at køre så hurtigt i årets første test. Det har givet mig ekstra blod på tanden, til at gøre alt for at vinde mesterskabet.

Vi tager på torsdag til Ring Knutstorp, hvor vi tester både fredag og lørdag. Jeg har før kørt formel 1800 på banen, så glæder mig til at prøve kræfter med banen i Team Aarhus Racings Formel Renault 2,0. Håber på en masse omgange og et godt setup, da første afdeling af Formula Renault 2,0 Nordic Cup køres netop på Ring Knutstorp d. 21. - 22. maj 2005.

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk