TAR præsentation

Team Aarhus Racing præsenterede ved et velbesøgt arrangement lørdag den 2. april for offentligheden, teamet for den nye sæson.

Der var indlæg fra Århus Tekniske Skole v/Anette Laursen om det nye samarbejde om uddannelse af racing teknologer. Derudover præsenterede den nye teamchef Bruno Hansen, køreren Ole Lindgaard der som noget nyt skal repræsenterer Team Aarhus Racing i de danske Formel 1800 løb på Jyllands-Ringen, Padborg Park og Ring Djursland.
Ole får hjælp fra mekanikerne Kim Hansen og Hans Nielsen samt teamets engineer Allan Brøchner.


Formel 1800.
(Foto: TAR)

Bruno Hansen præsenterede herefter Steffen Møller, med bopæl i Holstebro. Steffen har fornyet sin kontrakt endnu 1 år med Team Aarhus Racing. Steffen Møller der blev udnævnt til teamets 1. kører, blev sidste år indehaver af Tom Kristensens Trophy pokal, deltog i udvalgte løb i både Tyskland og Danmark og sluttede som nr. 5 i den tyske talentturnering.
Steffen Møller skal i år deltage i det Skandinaviske Mesterskab for Formel Renault 2000 med start på Ring Knudstorp i Sverige.
Steffen Møllers mekanikerne er Benny Rasmussen og Jens Munck samt naturligvis engineeren Allen Brøchner, der dækker alle bilerne i teamet, med tekniske indstillinger og opsætninger.
Steffen Møller ses som det bedste bud for Team Aarhus Racing for et skandinavisk mesterskab i sæsonen 2005. Steffen Møller udtalte, at det i år er ham som vil vinde det skandinaviske mesterskab.

Derudover præsenterede teamchefen Bruno Hansen, Jesper Wulff Laursen, der gennem de sidste 3 år har to førstepladser og én andenplads ved Grand Prix Danmark, et fornemt resultat i det Tyske mesterskab og en tredje plads til forløb ved det kinesiske Formel 1 løb i Shaghai, som bedste resultater. Der er indtil videre aftalt at Jesper Wulff Laursen skal køre de 3 danske løb.


Formel Renault.
(Foto: TAR)

Team Aarhus Racing har endnu et ledigt sæde i teamets 3. Formel Renault racer, hvortil der forhandles til flere sider. Bl.a. er der flere udenlandske kørere inde i billedet.

Udover ovenstående præsenterede eventafdelingen programmet for de kommende RTC (race - talk - cooperation) medlemsarrangementer. Heri indgik diverse foredrag, Formel 1 på storskærm og en luksus event hvor sponsorer og andre tilbydes en raceevent på racerbanen i Most, Tjekkiet hvor deltagerne selv kan komme ud at køre i teamets racere, altså mærke suset, mens ledsagerne vil få et luksus ophold på slottet Knezice.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk