Kasper viste klassen på Monza

Racerkøren Kasper Andersen med helt fremme da Europas hurtigste formel renaultkører testede bilerne på Monza.

Først kørte han af banen med 200 km i timen, derefter kørte han sig op blandt de allerhurtigste. Kasper Andersen oplevede både op- og nedture, da han sammen med 32 andre formel renaultkører testede bilerne på den knap 6 km lange Monza bane i Italien. Banen er kendt og berygtet, som en meget hurtig bane med flere skarpe sving.


Kasper Andersen sammen medsine nye teamkammerater i Team SL Formula Racing.
(Foto: Søren Mengers Andersen)

- Jeg skulle lige vende mig til de høje hastigheder på Monza. På langsiderne nåede vi op over 250 km/h, og de fleste af svingene klippede vi med ca. 160 km/h, siger en netop hjemvendt Kasper Andersen. Hverken Kasper eller bil kom til skade ved afkørselen, der endte ganske udramatisk i en af de sandbunker, som omkranser banen.

- Jeg er sikker på, at Kasper får endnu mere fart i bilen efter nogle flere træningsrunder, siger en tilfreds teammanager Wito van Kuijeren fra Team SL Formula Racing, efter træningen på Monza. Teamchefen påpeger, at når Kasper bliver bedre til at udnytte mulighederne på nye dæk, vil han være med i forreste geled.

Det tyske team har indtil videre levet fuldt op til Kaspers forventninger.
- De er meget professionelle, alt har fungeret godt og bilen kørte fantastisk på Monza, siger formelkøreren fra Silkeborg, der nu drager til Le Mans og Valencia for at fortsætte træning til Europamesterskabet for Formel Renault.

Søren Mengers Andersen