FR2000 feltet vokser

Endnu en svensk kører har tilmeldt sig Formula Renault 2.0 Nordic Series, og det tyder på at Formel Renault klassen i år kommer til at stille med det største felt nogen sinde.

Den nye kører er den 20 årige buschauffør David Björk fra byen Kvicksund udenfor Västerås.
Björk havde sin debutsæson sæson i 2004, hvor han stillede op i Radical klassen, og man kan godt sige at det var noget af en debut sæson - han tog ni heat sejre, samt vandt overlegent mesterskabet.

I år skifter han over til Formula Renault 2.0 Nordic Series, hvor han skal køre for team CaWalli, og her beretter teamchef Joakim Wiedesheim:
"Vi testede David Björk i en Formel Renault racer allerede i efteråret på Anderstorp, og det var en test der gik over al forventning."


(Grafik: Ulrik Them Poulsen & lærling)

Om hans første møde med en Formel Renault racer beretter David Björk:
"Til at begynde med imponerede den mig ikke, den for frem og tilbage på banen, men vi fil løst problemerne, og så blev det sjovt. Jeg var efter testen meget overrasket over, at jeg havde kørt hurtigere tider en de etablerede kørere i klasen."

Til David Björk's kommende sæson i Formula Renault 2.0 Nordic Series har team CaWalli besyilt en helt ny racer, som man i øjeblikket går og venter på skal blive leveret, så man kan komme i gang med de første testkørsler.


Hr. Nielsen