Micke Ohlsson med i Formel Renault

19-årig svensk kører med i 2005
Endnu en ny kører er på vej til Formel Renault 2.0 Nordic Series. Denne gang drejer det sig om svenskeren Micke Ohlsson, som i 2005-sæsonen vil køre for Da Nina Racing. Aftalen kom i hus efter et møde med ATZ Motors Europe AB, som bliver teamets hovedsponsor.

En af årsagerne til at Micke Ohlsson har fået et sæde i Formel Renault serien, er at han var imponerende hurtig under en test sidste år. Efter en kort test var han kun 0,5 sekunder langsommere end den regerende mester, Kasper Andersen. Og dette resultat var altså bla. nok til at sikre ham et fast sæde i 2005-sæsonen.


Micke Ohlssons 2005-racer
(Grafik: Da Nina Racing)

Micke Ohlsson var naturligvist glad for den nye aftale:
"Lige nu er jeg igang med et hårdt træningsprogram for at blive helt klar til sæson-start, da konditionen er en meget vigtig del af at køre racerløb. Er man i dårlig fysisk form bliver man hurtigt psykisk træt. Ofte mærker man det ikke selv, men det kan nemt ses på omgangstiderne. Formel Renault 2000 er en krævende bil at køre og det er vigtigt at holde tempoet højt hele vejen igennem løbet."

Formel Renault 2000 klassen startede i Danmark for 4 år siden (2001), hvorefter den i 2004 skiftede navn til Formel Renault Scandinavian Cup. Og nu står den altså igen foran et navneskift.

Indtil videre er det kun danskere der har vundet serien, men tilsyneladende kan vi snart forvente endnu større modstand fra de andre nordiske lande.

Mestre i FR2000:
2001 - Philip Andersen - Racing Denmark
2002 - Philip Andersen - Racing Denmark
2003 - Tom Pedersen - Team Formula Sport
2004 - Kasper Andersen - Team Formula Sport

Søren Riis