Succesfuld test

- på Costa del Sol for Racing Denmark
4 dage med fuld fart sluttede igår og vi kan se tilbage på en meget succesfuld test på Circuit de Guadix i Spanien. Vi startede i tirsdags og sluttede igår fredag, med os havde vi Frank Kechele som instruktør.

Konstantin Khorozov og Johnny Laursen gjorde store fremskridt, og kunne sidst på ugen notere at der var taget meget af forskellen mellem dem.

"Testen var for at komme igang igen, og for at komme småproblemer til livs! Den rytme som vi havde arbejdet hen imod har er vi kommet rigtig langt med" - fortæller teamchef Henrik Nymark.

Konstantin er meget ung kun 16 år, og har behov for mange kilometer i bilen, men hen imod slutningen af ugen har han fået godt med fart i sin Formel Renault.
"Det har været nogle meget lærerige dage på banen, hvor jeg har taget et stort spring fremad, og jeg finder mig rigtig godt tilpads i bilen nu - og kan ikke vente til vi skal teste i tyskland i midten af næste måned" - fortæller Konstantin.

Johnny har taget nogle store skridt fremad, og kan notere sig at hullet mellem kæmpetalentet Frank Kechele og sig selv er skrumpet meget ind, og nu skal vi vidre fremad på de tyske baner; fortæller Johnny.

"Vi er startet tidligt i år, vi har allerede 8 testdage bag os, vi arbejder seriøst med at få både Johnny og Konstantin op i fart, og vi håber vor tidlige start giver os et lille forspring. Nu er traileren på vej hjemad og resten af crewet letter imorgen eftermiddag mod Danmark, vore biler skal nu igennem en større klargøring inden de igen er klar når vi skal teste i tyskland i midten af næste måned" - fortæller Henrik Nymark.

Racing Denmark / Team Den Blå Avis