Racing Denmark testede i Sydspanien

Racing Denmark har nu fuldført de første 4 testdage i Guadix der ligger i sydspanien, og var kun 3 tiendele fra Mike Conway.

Desværre har vejret ikke været helt med os og området har haft den koldeste periode i 50 år. Men det har alligevel været muligt at køre mange omgange på den snørklede bane i Guadix, vi havde lejet banen sammen med engelske Fortec Motorsport og Soper Sport. Fortec havde taget sidste års mester i Formel Renault Mike Coinway med! Der i 2005 skal deltage i Formel 3.

Racing Denmark havde Konstantin Khorozov, Ukraine og Johnny Laursen samt Philip Andersen med til den 4 dage lange test. Det var første gang vi var på banen for at teste og havde sendt racertraileren 4 dage i forvejen men de 3200 km gjorde at vi ankom samme tid! Og de 2 chaufførere Finn og Per var glade for at være fremme og kunne fortælle om temprature på 20 grader, undervejs.

Det skulle dog hurtigt vise sig at det var tæt på med minus 20 grader og en morgen vi kørte på banen var der minus 17 grader, trailer og garage var bundfrossen og selv med et par timer med varme i traileren var der stadig koldt og vore mekanikere arbejdede sig bogstavlig talt til varmen.


(Foto: Racing Denmark)

Vi havde planlagt en grundig test/køretræning med bremsepunkter, opsætning og kunne da også vise stor fremgang for både Johnny og Konstantin. Johnny var på den sidste dag kommet tæt på Philip der ugen igennem havde kørt tider kun 3 tidendele fra Mike Conway. Philip har ikke siddet i formelbilen længe men er blevet mere erfaren og fået mere tolmodighed. Konstantin der kun er 16 år gammel kunne også notere sig en kraftig fremgang, Konstantin testede med os i efteråret og kan uden tvivl nå langt.

Philip Andersen fortæller:
"Det var dejligt at sidde i en racerbil igen, jeg har ikke kørt noget race siden vi sluttede på Jyllands Ringen i K-Motorsports honda og jeg har glædet mig meget til at komme i formelbilen igen og få baghjulstrækket tilbage i kroppen. Sidden jeg kørte for Racing Denmark har bilen fået 20 heste mere og meget mere downforce. Det var en fed fornemmelse at race omgang for omgang og se at jeg ikke har tabt noget fart, især var det godt at Fortec også var der så vi havde noget at sammenligne med! Mike Conway gir den meget gas og det var en god rettesnor at kæmpe med ham, og at jeg kunne holde mig så tæt på. Jeg er glad for igen at være sammen med Racing Denmark og denne test var perfekt forberedelse for mig når jeg iår skal køre for Essex i BMW, måske byder der sig en test mere og så er jeg klar igen."


(Foto: Racing Denmark)

Både Johnny og Konstantin skal med os i uge 7 når vi igen tester i sydspanien, Henrik Nymark fortæller; Det er en god testbane og normalt er vejret omkring de 15-20 grader "dansk sommervejr" det var det ikke helt denne gang så vi tager en test mere inden vi i marts tester løs på de nordiske baner og Oschersleben i tyskland.

Racing Denmark / Team Den Blå Avis