Sæsonstatus for Team Color Racing 2004

Sæsonen 2004 er slut for Team Color Racing i det Skandinaviske Formel Renault Mesterskab. En sæson der bød på en topplacering i form af en tredjeplads i den samlede mesterskabsstilling.

Et resultat af et godt samarbejde mellem Team Color Racings mekanikere og den svenske kører Jimmy Jacobsen. Den største triumf var weekenden på Padborg Park, hvor teamet sikrede sig førstepladsen i alle tre løb.


Jimmy Jacobsson øverst på podiet på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sæsonen bød også på en gæstevisit fra det store danske talent Robert Schlünnsen hos Team Color Racing. Robert Schlünnsen fik en andenplads i den samlede stilling i det europæiske mesterskab 2003 og betegnes som af de største talenter i dansk motorsport på linie med Nicklas Kiesa. Efter flere forhandlinger lykkedes det at få en aftale hjem om deltagelse i den mest prestigefyldte motorsportsweekend i dansk motorsport, nemlig Grand Prix Danmark på Jylland-Rringen. Dette var en stor gevinst for teamet, idet Robert Schlünssen kunne bidrage med hjælp til opsætning af bilerne bl.a. ved hjælp af hans kontakter til italienske race-ingeneers. Robert Schlünssen var dog uheldig i løbets første sving og blev kørt af banen.


Robert Schlunssen gæstede teamet ved Grand Prix'et på Jyllands-Ringen, og dette har ført til et samarbejde i fremtiden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Robert Schlünssen er vant til at køre for store teams med millionomsætninger, men han var meget imponeret af Team Color Racing. Vi har på nuværende tidspunkt allerede fået en aftale hjem for sæsonen 2005 med Robert Schlünnsen. Den indebærer hjælp til opsætning af biler med kontakt til udenlandske race-ingeneers, coaching af teamets kørere samt hjælp til testning af bilerne. Sidst var det også en sæson hvor Formel Renault klassen fik et løft. Et samarbejde mellem de forskellige teams i den skandinaviske serie har skabt et flot opsæt af hele klassen.


Niels Dyhr kørte i 2004 sit sidste Formel Renault løb, og vil far i år står for ledelsen af teamet.
(Foto: Motorsporten.dk)

De gode resultater for sæsonen 2004 er også en stor cadeau til vore sponsorer. Uden dem var der ingen Team Color Racing. Det er dem, der er med til at udvikle teamet og ikke mindst sikre udviklingen af unge motorsports talenter. En stor tak til vore sponsorer og samarbejdspartnere for sæsonen 2004. Vi ser frem til endnu godt samarbejde for sæsonen 2005.

Som en første optakt til 2005 sæsonen, så har teamet fået deres nye hjemmeside i luften, og der forhandles i øjeblikket med flere potentiale kørere til den kommende sæson.

Team Color Racing