Outzen i Formel Renault

Sidste års DM vinder i Formel 1800 Michael Outzen deltager i weekendens afdeling af Formel Renault mesterskabet, der afvikles på Ring Djursland.

Michael, der sidste år kørte for Copytec Racing, kører denne gang for Team Formula Sport, der netop har fået et sæde ledigt: - Det er en meget heldig situation jeg er kommet i. Copytec Racing har forsøgt at finde de nødvendige ressourcer til at få mig ud at køre for dem, men det var desværre ikke muligt. I stedet har jeg lavet en aftale med Henrik Jakobsen fra Team Formula Sport, der hidtil har deltaget i det Tyske Formel Renault mesterskab, fortæller Outzen. - Det er første gang jeg skal køre siden jeg deltog i den engelske Formel Renault vinterserie, så vi tager weekendens løb som en testdag hvor jeg kan finde mig til rette i bilen igen.

Om Michael skal deltage i alle de resterende løb i mesterskabet er endnu uvist men planerne for fremtiden ligger klar: - Målet er at jeg i samarbejde med Copytec Racing skal finde de nødvendige midler til at køre en fuld DM/NM sæson i Formel Renault næste år, slutter den unge fynbo.

Copytec Racing