Vender Sandström tilbage til STCC?

- efter et par sæsoner i Formel Renault V6
Den svenske racerkører Edward Sandström har tidligere kørt i STCC serien, og måske vender han tilbage igen i 2005 sæsonen.

Sandström deltog i STCC serien tilbage i 2002, hvor han var teamkollega med Janne "Flash" Nilsson i Volvo teamet.
Her sluttede Sandström på fjrede pladsen i mesterskabet sølle et point fra bronce medaljen, og undervejs havde han vundet løbsafdelinger.


2002 kørte Edward Sandström STCC i denne Volvo S40 racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden har det stået på formel biler for Sandström, der de sidste to sæsoner har deltaget i Formel Renault V6 serien ude i europa, samt har haft en enkelt afstikker til Formel Renault 2000 klassen da han i 200X stillede op på Ring Knutstorp for Racing Denmark.


I 2003 sæsonen kørte Edward Sandström en enkelt løb for Racing Denmark i Formel Renault 2000 klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)
Men nu er Sandström altså (måske) på vej tilbage til STCC serien, men som han udtaler:
"Jeg holder mange døre åbne, og håber på en afgørelse inden for få uger. Som altid indenfor motorsport så handler det for en stor del om sponsor og penge. Fordelen ved at vende tilbage til STCC kunne være at komme ind i et rutineret team. Derfor virker STCC som det sikreste nu. Jeg er ikke interesseret ia deltage i en bil der ikke kan vinde."

Udover STCC planerne, så har Sandström også kig på den nye internationale 'Renault Megane Trophy' serie, helt sikker er i alle tilfælde at det bliver ikke til endnu en sæson i Formel Renault V6 serien.


Hr. Nielsen