'Hårrejsende' sponsor

- til FR2000 Nordic Cup
Formel Renault 2000 Nordic Cup får en ny, 'hårrejsende' sponsor til finaleløbet på Mantork Park.

Careo, der repræsenterer Vidal Sassoon´s el-produkter til hårpleje i Sverige, støtter Nordens førende racer-klasse med henblik på et endnu større engagement i 2005.

Careo's beslutning om at gå ind i nordisk formel-racing er om ikke 'hårrejsende' så i hvert fald overraskende: Motorsporten er ikke just forvænt med sponsorer, der primært markedsfører produkter til kvinder.
"Men hvis man ser på tilskuerne ved motorløb er en vældig stor del faktisk kvinder," siger adm. direktør for Careo, Peo-Ola Magnusson. "Vi tror derfor FR2000 Nordic Cup er den perfekte partner for os: Ungt, frækt, friskt, hurtigt og high-tech´et - formel Renault og vores produkter passer fint sammen," slår Magnusson fast.


De mange kvindelige tilskuere til motorløb i Skandinavien har nu tiltrukket et meget "feminin" sponsor til FR2000 Nordic Cup.
(Foto: Grand Prix Photo)

Formel Renault 2000 Nordic Cup har på rekordtid etableret sig som Skandinaviens førende formel-klasse. 2004-mesterskabet omfatter otte løbsdage i Danmark og Sverige med finalen på Mantorp Park 18. - 19. september.

Inden finalen er danske Kasper Andersen efter en solid sæson storfavorit til at sikre sig titlen. Både Kasper Andersen og hans konkurrenter kører alle med samme mål: De drømmer om formel 1, og formel Renault har med kørere som Juan-Pablo Montoya og Kimi Raikkonen allerede bevist klassens evne til at skabe fremtidige F1-stjerner.

"Det er ingen hemmelighed at vi anser vores engagement med FR2000 på Mantorp Park som en 'test' forud for 2005," siger Per-Ola Magnusson. "Hvis alt går som vi håber på er vi med i hele 2005-sæsonen - og sikkert i samarbejde med vores kollegaer i de øvrige nordiske lande."

Grand Prix Photo