Simonsen dropper Formel Renault

Den engelske Formel Renault-serie kørte i dag race i Skotland. I Sverige stod imidlertid seriens danske islæt Allan Simonsen. Han kunne fortælle at nu er det slut med at køre Formel Renault! I stedet er fokus sat på at finde et sæde i Formel 3000 eller det tyske Formel 3.

"Vi har med meget kort varsel valgt at trække os ud af Formel Renault. Faktisk skulle jeg have kørt race her i weekenden, men nu er det slut. Sammen med Team Brask har vi valgt at sige tak for nu. Det har aldrig fungeret særlig godt med teamet. De kan ikke give mig en god racer og der er alt for mange tekniske problemer med den, så der er ingen grund til at fortsætte," siger Allan Simonsen der skiftede fra Palmer Audi-serien inden den lukkede til Formel Renault.

Her kørte han for et nyt team og det har vist sig at være problematisk. "Det er klart at vi må sige at vi har måttet lære af fejlen. Men nu skal vi videre. De er så småt gået i gang med at finde noget til mig, måske i Formel 3000 eller det tyske Formel 3. Hvis det bliver Formel 3000 så er det nok til et enkelt løb, men det kan også blive meget svært. Det er også derfor jeg er taget herover, så jeg kan få en snak med teamet og Lars Christian om hvad der nu skal ske," siger Allan Simonsen der altså p.t. er arbejdsløs racerkører.

Benji