TCR klar til Ring Djursland

Efter tre 'udebaneløb' vender Team Color Racing og de øvrige Formel Renault kørere nu tilbage til de danske baner.

Her den kommende weekend, den 7. og 8. august stiller Team Color Racing til start i den næste afdeling af det skandinaviske mesterskab, som køres på en totalt renoveret Ring Djursland.
Weekendens løb er det tredje sidste løb i dette års mesterskab.


Jimmy Jacobsson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge Team Color Racing's kørere, Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr, er topmotiverede forud for løbet på Ring Djursland, der betragtes som Danmarks mest udfordrende bane for kørerne, og de satser begge på at få kørt point sammen til mesterskabet.


Søren Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jimmy og jeg er nu kommet under samme træner, hvilket allerede til det foregående løb på Ring Knutstorp viste sig som en god ide" - udtaler Niels Dyhr - "vi var dog så uheldige at blive implicerede i et uheld i det sidste løb, hvilket kostede os chancen for point, noget som vi begge er meget opsat på at få lavet om på denne weekend. Jeg har altid været meget glad for at køre på Ring Djursland, som jeg har god erfaring med, lidt anderledes er det for Jimmy, da det kun er hans andet besøg på banen, men med de store ændringer der er foretaget på banen, så bliver forholdene for kørerne måske lidt mere lige denne gang. Under alle omstændighder føler jeg at jeg er inde i en god rytme i øjeblikket, og den ser jeg frem til at fortsætte her i weekenden" - slutter Niels af.

Udover løbet på Ring Djursland denne weekend, så skal der køres yderliger to afdelinger i det skandinaviske mesterskab, det er på Jyllands-Ringen samt finalen på Mantorp Park i Sverige.


Hr. Nielsen