To anden pladser til Team Color Racing

- på Ring Knutstorp
Efter et par gode test dage på Ring Knutstorp torsdag og fredag, så var der lagt op til gode resultater for Team Color Racings to kørere i Formel Renault klassen.

I løbet af de to testdage fik både Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr kørt mange kilometer på den krævende svenske bane, og i fredagens tre testkørsler, hvor der var officiel tidtagning, så placerede de to kørere sig således:

Jimmy Jacobsson Niels Dyhr
KørselTidPlaceringTidPlacering
1. træning0:57,7303. plads0:59,9067. plads
2. træning0:57,0831. plads0:59,8346. plads
3. træning0:58,6045. plads1:00,0287. plads


Jimmy Jacobsson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med en veloverstået test bag sig, var både kørere og team klar til lørdagens kvalifikation, hvor klassens 13 kørere skulle afgøre deres startpositioner til eftermiddagens løb.
Her kørte Niels sin hidtil hurtigste tid denne weekend - 0:58,997 - hvilket placerede ham på 10. pladsen. Jimmy placerede sig med tiden 0:57,235 på 3. pladsen, og havde dermed sikret sig et godt udgangspunkt til det første løb.

Denne fordel udnyttede han på bedste vis, og han sluttede løbet på 2. pladsen kun 5. sekunder efter den vindende kører. Undervejs satte han også løbets hurtigste omgang.
Niels fuldførte ikke lørdagens løb.

Søndag skulle der køres to løb i forlængelse af hinanden, og igen i det første af dem, et sprintløb over 7 omgange, kørte Jimmy sig ind på en flot 2. plads, og Niels sluttede på 9. pladsen.


Jimmy Jacobsson på 2. pladsen i race 2, her sammen med vinderen Kasper Andersen samt Johan Stolt som sluttede på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men i tredje løb svigtede heldet Jimmy, han spandt rundt i det første sving, og blev påkørt hvorved baghjulsophænget blev så beskadiget at videre deltagelse ikke var mulig.


Spindet der satte Jimmy Jacobsson ud af spillet i race 3.
(Foto: Motorsporten.dk)

Niels var herefter ene om at forsvarer Team Color Racing's farver, men også han blev i løbet sendt ud i et spin, som kostede ham et par placeringer, alligevel kunne han slutte løbet på 8. pladsen.


Niels Dyhr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste løb for Team Color Racing og Formel Renault 2000 klassen bliver den 7. og 8. august på Ring Djursland.


Hr. Nielsen